Dhr. Jaquet De rekening van het gasbedrijf kon flink omlaag na aanleg warmtepompinstallatie. Ruim anderhalf jaar draait de warmtepompinstallatie bij de familie Jaquet op... Dhr. Jaquet

Het bedrijf

Omdat Starke Warmtepompen een specialist is met jarenlange ervaring in deze geavanceerde systemen kunnen wij ook maatwerk leveren. Alle facetten van de woning of kantoor, showroom worden meegenomen in het uiteindelijke advies. Belangrijk is onder meer de gebruikte materialen bij de bouw (hout, beton, etc.), maar ook het gebruik van de ruimte en de ligging ten opzichte van het zuiden. Alle factoren die van belang zijn op het al dan niet plaatsen van een warmtepompinstallatie worden vooraf door ons in kaart gebracht waardoor wij u van het beste advies, maatwerk en tot slot de beste verwarming kunnen voorzien.

Wilt u weten of de plaatsing van een warmtepomp ook voor uw woning, kantoor of bedrijfspand de beste oplossing is? Neemt u dan eens contact op met dè specialist op dit terrein: Starke Warmtepompen Balkbrug.

 

Professionaliteit

Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn in het bezit van het VCA Certificaat. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.